Jouw Innerlijke Geldtype

Je hebt voor het invullen van deze persoonlijkheidsquiz maximaal 10 minuten nodig. Gemiddeld doen mijn coachees er zo'n 8 minuten over. Geef voor elke stelling aan in hoeverre het met de stelling eens bent (helemaal mee oneens tot helemaal mee eens). Ga vlot door de test heen en beantwoord de vragen op basis van je leven tot nu toe.

Als je toevallig ooit eens gehoord hebt dat tomaten groenten zijn, maar er later achter komt dat ze eigenlijk fruit zijn, dan is je kennis/ervaring rondom tomaten door de jaren heen veranderd. Als je dan een stelling krijgt als 'Tomaten zijn fruit', dan geef je antwoord op basis van het gemiddelde van jouw ervaring, niet alleen op basis van wat je nu weet.

Geef geen 'gewenste' antwoorden of antwoorden die vooral aangeven wat je graag zou willen. Neem deze kans om open en eerlijk tegen jezelf te zijn. Vaak is je eerste ingeving de juiste!

 

 

Vul hier je naam en e-mailadres in, zodat ik je de resultaten van jouw Innerlijke Geldtype-test kan toesturen. Met je inschrijving geef je toestemming om je persoonsgegevens te verwerken op de manier die beschreven staat in de privacyverklaring.

Je e-mailadres:

Je naam:

Ben je ondernemer?

 

 
 
 
 

 

© Sacred Money Archetypes® is een geregistreerd merk van Heart of Success, INC.
Licentie toegekend aan Adine Faber-Versluis in 2021 door Kendall Summerhawk