Werk jij vooral aan of in je bedrijf?
Adine helpt je met jouw money mindset

Adine Faber-Versluis, Money Mindset Mentor, Human Design Guide & Financieel Expert

Officieel ben ik al sinds 2007 ondernemer; eind december 2006 schreef ik mijn bedrijf in bij de Kamer van Koophandel. En hoewel ik in de jaren erna een mooi klantenbestand, een mooie opdrachtenportefeuille en een leuke cashflow voor mezelf opbouwde, kan ik nu zeggen: ik was eigenlijk niet écht aan mijn bedrijf aan het bouwen. Ik was meer ín mijn bedrijf aan het werk.

En dat is een probleem dat ik ook vaak bij klanten zie. Ze werken keihard, hebben een mooie basis opgebouwd en lopen nu tegen een probleem aan. Voor meer groei is tijd en energie nodig en die tijd en energie is er simpelweg niet. We hebben immers allemaal maar 24 uur in een dag. Dus komen ze bij mij. Want ze beginnen dit patroon – plannen maken, in de praktijk tóch geen tijd hebben voor de uitvoering, teleurstelling, aan blijven modderen – ook wel zat te raken. Maar hebben geen idee hoe het anders kan.

Werk je in of aan je bedrijf?

Een van de eerste dingen waar ik dan met ze naar kijk, is in hoeverre ze IN of AAN hun bedrijf werken. Werk je vooral IN je bedrijf, dan ben je druk. Dan ben jij degene om wie alles draait. Ben jij er niet, dan komt alles tot stilstand. Soms direct, soms met een kleine vertraging.

Werk jij vooral AAN je bedrijf, dan is dat anders. Dan zit je helemaal niet zo in die dagelijkse activiteiten, maar overzie jij het geheel meer. En daar zit het verschil; geef jij je Innerlijke Visionair de ruimte om uit te blinken, of zit je nog veel te veel op het nodig zijn, op het geld verdienen, op het reactieve in plaats van het proactieve?

Stap 1

Je realiseren dat hier een verschil tussen zit, is stap 1. Daarna is het zaak daar verandering in te brengen. Dat kan uitdagend zijn; er is namelijk een hele goede reden dat je het altijd op deze manier hebt aangepakt. En die reden ligt niet altijd voor de hand. Daarvoor moeten we dieper kijken; op een on(der)bewust niveau.

En dat is precies waarom ik werk met onder meer Innerlijke Geldarchetypen. Om je toegang te geven tot die lagen. Om je te helpen ontdekken met welke dynamiek en welke patronen je te maken hebt, zodat je niet alleen anders gaat willen, maar ook echt anders kunt gaan doen.

 

En nu jij!

Misschien denk jij wel: leuk gedacht, maar dit is in mijn branche écht niet mogelijk. Dit kan in mijn werk écht niet. Vooral lekker blijven geloven dan. Of ga ontdekken dat het wél anders kan. Als je bereid bent om een hele nieuwe kijk op jouw ondernemerschap te ontwikkelen. Dat is precies waar mijn Ontwikkel JOUW Money Flow-methode voor ontwikkeld is. Voor het helder krijgen van wat ervoor zorgt dat jij blokkeert én van het creëren van stroming, zodat je wél krijgt wat je wilt en verdient.

Kijk hiervoor op MoneyFlow.nl.

Wil je meteen bericht ontvangen als er weer nieuwe artikelen verschijnen? Meld je dan aan.

Chat openen
1
Hi 🙋🏻‍♀️ kan ik je helpen?
Hi 🙋🏻‍♀️! Wat leuk dat je hier bent. Heb je een vraag? Stuur me hier dan een WhatsAppje, dan spreken we elkaar snel. Geniet van je dag en hartelijke groet, Adine