Agenda

3

april 2023

Maak jezelf financieel vrij

Een interactieve lezing voor Ondernemend Koggenland, een netwerk voor vrouwelijke ondernemers die wonen of werken in de gemeente Koggenland. Tijdens deze interactieve lezing deelt Adine meer over Innerlijke Geldarchetypen en waarom die belangrijk zijn om je bedrijf zonder geldstress te kunnen runnen.

}

19:30 uur

Obdam

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Aankomende events

5

april 2023

Lezing FIRE-beweging

Financieel expert Adine Faber-Versluis uit Kollumerzwaag heeft de Vrouw in de Media-award 2022 in Fryslân gewonnen. Ze is oprichter van het platform Lekker Leven Met Minder en de Money Mind Academy en komt naar de bieb van Dokkum voor een lezing over de FIRE-beweging.

}

20:00

Bibliotheek Dokkum

6

september 2023

Lezing Soroptimisten

Soroptimisten zetten zich in om de rechten, de positie én het leven van meisjes en vrouwen wereldwijd te verbeteren. Ik zal tijdens de Open Avond een lezing over financieel bewustzijn verzorgen.

}

19:30

Beetsterzwaag

8

maart 2024

Boekpresentatie

Op 8 maart 2024, Internationale Vrouwendag, wordt het nieuwe boek van Adine gepresenteerd.

}

Volgt nog

Volgt nog

Logo Money Mind Academy

Het platform voor financieel empowerment, erop gericht om geldzaken leuk, helder en inspirerend te maken. Met originele, bruikbare inzichten vanuit vrouwelijk perspectief.

Contact

info@moneymindacademy.nl

Haadwei 51A, Unit 1.28

9104 BC Damwâld

Chat openen
1
Hi 🙋🏻‍♀️ kan ik je helpen?
Hi 🙋🏻‍♀️! Wat leuk dat je hier bent. Heb je een vraag? Stuur me hier dan een WhatsAppje, dan spreken we elkaar snel. Geniet van je dag en hartelijke groet, Adine