Financiële vrijheid zit in DIT getal
Adine helpt je met jouw money mindset

Adine Faber-Versluis, Money Mindset Mentor, Human Design Guide & Financieel Expert

Economisch zelfstandig, financieel onafhankelijk; het zijn allemaal termen die ‘officieel’ meetbaar zijn. Als je meer dan X verdient, val je in Y categorie.

In de praktijk werkt het heel anders. Volgens het CBS ben je met een inkomen van ongeveer 1.500 euro per maand financieel onafhankelijk. Maar zou jij je daarmee echt financieel vrij voelen?

Voor veel mensen is 1.500 euro is zo op, zeker als je alleenstaand bent. Of als je kinderen hebt in die leeftijd waarin ze op 100 clubjes zitten en ook nog veel eten.

Als er iets is dat ik heb geleerd van mijn jarenlange ervaring in het vakgebied ‘mensen en geld’, dan is het wel dat je je met elk bedrag rijk én met elk bedrag arm kunt voelen. Daarom focus ik me nooit zo erg op de getallen zelf, maar op financiële vrijheid. En wat ervoor nodig is om dat te bereiken.

Nu ben ik ook gewoon lekker praktisch aangelegd, dus ja: ‘financiële vrijheid’ is óók in een getal samen te vatten. Daarover vertel ik je meer in podcastaflevering #292: Dit getal is belangrijk voor je financiële vrijheid.

Je beluistert ‘m hier via iTunes en hier via Spotify.

Ik hoop dat het je inspireert en vind het hartstikke fijn als je jouw reactie met me deelt. Kan met een reply op deze mail, maar natuurlijk ook via Instagram (@moneymindacademy).

Hoe begin ik?!

En… kun je wel wat hulp gebruiken bij het creëren van jouw financiële vrijheid, op een manier die bij je past? Sterker nog; op een manier die zó erg bij je past, dat het veel sneller gaat dan je ooit had durven dromen? Dan is mijn Ontwikkel JOUW Money Flow-methode écht iets voor jou. Je leest er hier meer over. Nieuw: de OJMF-methode helemaal in je eigen tempo doorlopen, met een aantrekkelijke korting 😉

Kijk hiervoor op MoneyFlow.nl.

Wil je meteen bericht ontvangen als er weer nieuwe artikelen verschijnen? Meld je dan aan.

Chat openen
1
Hi 🙋🏻‍♀️ kan ik je helpen?
Hi 🙋🏻‍♀️! Wat leuk dat je hier bent. Heb je een vraag? Stuur me hier dan een WhatsAppje, dan spreken we elkaar snel. Geniet van je dag en hartelijke groet, Adine