Diva - Sparen, sparen, sparen

“Je moet wel sparen hoor!”

Velen van ons hebben dit vanaf jongs af aan al gehoord. En er is ook zeker een deel van de mensen die heeft besloten om een deel van de inkomsten iedere maand netjes over te maken naar de spaarrekening.

De een gaat het gemakkelijker af dan de ander. Jij bent als Diva zo’n persoon die zich voorneemt iedere maand te sparen. Maar het blijft bij een voornemen. 

Uiteindelijk is er onderaan de streep gewoon te weinig geld over om op de spaarrekening te zetten. Het geld is dan naar je uiterlijke verschijning gegaan, naar die ene tas die je dolgraag wilde hebben, of naar een hele toffe outfit voor een feestje.

Je merkt alleen dat je het wel echt wilt aanpakken. Dit kun je niet langer volhouden. Daar ga ik je bij helpen met de volgende vraag:

Wat geeft je meer voldoening? Het kopen van een designertas, gewoon omdat je de tas mooi vindt? Of de tas kopen op het moment dat je een bepaald doel hebt bereikt, dat je met deze grote aankoop viert?

Maak voor jezelf een keuze en lees in mijn nieuwste mail wat je met het antwoord kunt doen.

 

Adne Faber Versluis Geldexpert
Chat openen
1
Hi 🙋🏻‍♀️ kan ik je helpen?
Hi 🙋🏻‍♀️! Wat leuk dat je hier bent. Heb je een vraag? Stuur me hier dan een WhatsAppje, dan spreken we elkaar snel. Geniet van je dag en hartelijke groet, Adine