Visionair - Je gaat alsmaar door!

Je hebt aangegeven dat je alsmaar doorgaat. Het is niet heel raar dat je dat gevoel hebt. Als Visionair heb je namelijk een enorme drive om dingen te bereiken. Geen doel is jou te gek, aan je inzet zal het in ieder geval nooit liggen.

Jij hebt altijd nieuwe ideeën die je om kunt zetten naar complete bedrijven. De kans is groot dat jij zelfs op je sterfbed nog bezig bent met het ontwikkelen van nieuwe ideeën. 

Sommige mensen hebben daar een oordeel over. Ze raden je aan dat je het wat rustiger aan zou moeten doen. Dat je te veel bezig bent met je werk. 

Ik denk zelf dat je je helemaal niet af te laten remmen door de mening van anderen over hoe hard je werkt. Wel is het als Visionair heel belangrijk regelmatig stil te blijven staan bij de succesmomenten. Stop eens met werken en neem de tijd om terug te kijken. Wees dankbaar voor wat je hebt bereikt.

Daar kun je direct mee beginnen. Maak voor jezelf een lijstje met 3 dingen waar je dankbaar voor bent. 

Nadat je het lijstje hebt gemaakt, vind je in je mailbox een nieuwe opdracht.

Adne Faber Versluis Geldexpert
Chat openen
1
Hi 🙋🏻‍♀️ kan ik je helpen?
Hi 🙋🏻‍♀️! Wat leuk dat je hier bent. Heb je een vraag? Stuur me hier dan een WhatsAppje, dan spreken we elkaar snel. Geniet van je dag en hartelijke groet, Adine