Levensgenieter - Hé, big spender 😉

Als echte levensgenieter heb jij aan gegeven dat je soms de leegte in je wilt opvullen door te gaan shoppen. Dat kan ook gewoon! Je kunt als levensgenieter namelijk heel makkelijk geld aantrekken. 

Laten we er daarom vooral geen groot probleem van maken dat je zo nu en dan de portemonnee trekt. 

Wat wel aandacht mag krijgen, is het lege gevoel dat je op probeert te vullen met het shoppen.

Daar ga ik je de komende dagen bij helpen.

Daarom wil ik je vragen om 3 dingen op te schrijven waar jij heel veel plezier uithaalt. Nee, het is niet de designertas, mooie auto of het aantal vakanties van afgelopen jaar 😉

Denk aan mensen in je omgeving, familie of vrienden, maar misschien ook wel de mensen waarmee jij werkt. Het kan gaan om de persoon zelf of over hoe de mensen met je omgaan. Je kunt ook denken aan iets anders wat je heel veel plezier geeft. Zijn er bijvoorbeeld werkzaamheden waar je heel goed in bent, die je gemakkelijk afgaan?

Kortom, het gaat om 3 dingen die jou plezier geven, zonder dat ze materialistisch zijn en met geld te kopen zijn. Lees na het maken van dit lijstje de nieuwe mail die ik je heb gestuurd.

Adne Faber Versluis Geldexpert
Chat openen
1
Hi 🙋🏻‍♀️ kan ik je helpen?
Hi 🙋🏻‍♀️! Wat leuk dat je hier bent. Heb je een vraag? Stuur me hier dan een WhatsAppje, dan spreken we elkaar snel. Geniet van je dag en hartelijke groet, Adine