Free Spirit - Focus

Zo leuk om te zien dat je een echte rebelse Free Spirit bent. Ik hou er wel van als mensen hier en daar een risico durven te nemen. Zelf ben ik net zo, maar ook los daarvan geloof ik dat je als ondernemer bereid moet zijn zo nu en dan in het diepte te springen. Het kan je zo ontzettend veel opleveren om net even die stap buiten je comfortzone te zetten en de onzekerheid op te zoeken.

Toch gun ik je als Free Spirit meer balans. Jouw doorzettingsvermogen en bereidheid tot het nemen van risico’s zijn geweldig, maar het mag niet ten koste gaan van jouw potentie. Dat doet het wel als je uit balans bent.

Het hebben van een duidelijke focus gaat je hierbij helpen. Daar heb ik een ontzettend leuke opdracht voor. Heel simpel ook.

Schrijf eens de 3 dingen op die je afgelopen jaar van plan was, maar die je niet hebt afgemaakt. Het kan werkelijk van alles zijn. Een online programma waar je je voor hebt aangemaakt, maar wat je niet hebt afgemaakt. Een nieuw project voor je eigen bedrijf, wat toen als een heel goed idee voelde, en wat heel veel geld op kon leveren. Of misschien wel het schrijven van een boek, om je expertstatus te vergroten.

Nadat je de 3 dingen hebt opgeschreven, kun je de verder met de nieuwe mail in je mailbox.

Adne Faber Versluis Geldexpert
Chat openen
1
Hi 🙋🏻‍♀️ kan ik je helpen?
Hi 🙋🏻‍♀️! Wat leuk dat je hier bent. Heb je een vraag? Stuur me hier dan een WhatsAppje, dan spreken we elkaar snel. Geniet van je dag en hartelijke groet, Adine