Idealist - Afhankelijk gevoel

Je hebt aangegeven dat je eigenlijk niet echt het gevoel hebt daat je zelf eenvoudig geld kunt verdienen, waarbij je ook het idee hebt dat je afhankelijk bent van anderen.

Laat me vooropstellen: jij hebt het absoluut in je om geld te verdieen. Sterker nog, jouw geldtype kenmerkt zich doordat je geld heel eenvoudig kunt aantrekken.

Ik begrijp dat het mogelijk niet zo voor jou voelt en dat je dus zelf niet overtuigd raakt, zelfs niet als iemand anders tegen je vertelt dat je het in je hebt.

Daarom wil ik je graag vragen om een oefening te doen. Hieronder vind je een podcast over het genereren van verschillende inkomstenstromen. Beluister deze opname en schrijf 3 manieren op waarop jij inkomen kunt genereren.

Het kan zomaar zo zijn dat je tijdens het luisteren zelf op ideeën komt. Die mag je natuurlijk gewoon noteren. Check daarna je mail om te zien wat je hiermee kunt.

Adne Faber Versluis Geldexpert
Chat openen
1
Hi 🙋🏻‍♀️ kan ik je helpen?
Hi 🙋🏻‍♀️! Wat leuk dat je hier bent. Heb je een vraag? Stuur me hier dan een WhatsAppje, dan spreken we elkaar snel. Geniet van je dag en hartelijke groet, Adine