Schatbewaarder - Meer willen verdienen

Heel voorzichtig klikte je op de optie dat je eigenlijk wel meer zou willen verdienen. Alleen tegelijkertijd was er ook een stem in je hoofd die zei dat je dat helemaal niet nodig hebt. Je komt nu goed uit, je kunt iedere maand voldoende sparen. Het zou alleen lekker zijn als je dat spaardoel net wat eerder behaalt.

Maar toch…kan het wel? Kun jij het wel? Je weet bijvoorbeeld ook niet helemaal of jij het wel waard bent om meer geld te vragen. Je doet prima werk hoor, daar twijfel je niet aan. Maar om het nou uitzonderlijk te noemen en daar je tarief voor omhoog te gooien… Je bent er gewoon niet zeker van.

In de afgelopen jaren zie ik dit zo vaak bij Schatbewaarders terugkomen. Ze twijfelen of ze zelf het echt wel waard zijn om meer geld aan te trekken. Zonde, want daarmee ben je veel te streng voor jezelf. 

Jij bent het absoluut waard om hogere tarieven te vragen! En deze opdracht gaat je erbij helpen. 

Schrijf 3 redenen op waarom je je tarieven wél kunt verhogen. Om je op weg te helpen, heb ik ook een aantal voorbeelden:

  • Je hebt de afgelopen jaren je tarieven nooit verhoogd
  • Je levert ontzettend veel waarde, helemaal als je het vergelijkt met je concurrenten
  • Je hebt zelf geïnvesteerd in het uitbreiden van je kennis en/of vaardigheden, wat nog niet in je prijzen zichtbaar is

Maak voor jezelf een lijstje en lees daarna de nieuwe mail die ik je heb gestuurd

Adne Faber Versluis Geldexpert
Chat openen
1
Hi 🙋🏻‍♀️ kan ik je helpen?
Hi 🙋🏻‍♀️! Wat leuk dat je hier bent. Heb je een vraag? Stuur me hier dan een WhatsAppje, dan spreken we elkaar snel. Geniet van je dag en hartelijke groet, Adine