Free Spirit - Systemen

Je hebt het idee dat je niet optimaal werkt, ondanks de systemen die je hebt. Dat is heel begrijpelijk. Als Free Spirit hou je eigenlijk helemaal niet om te werken volgens bepaalde systemen (die uiteraard ook in de software die je gebruikt, wel zo werken). 

Je probeert hier en daar zelf het wiel uit te vinden, wat niet het gewenste resultaat oplevert. Daardoor blijven de systemen die je hebt vaak links liggen. Of ze leveren niet het gemak op dat je eigenlijk wel verwachtte toen je de systemen aanschafte. 

Als je dit herkent, ligt er een uitdaging voor je: namelijk om de systemen zo in te gaan zetten waardoor jij efficiënter gaat werken. Dat begint bij het in kaart brengen welke systemen je nu hebt, waar je eigenlijk nog niet optimaal genoeg gebruik van maakt.

Maak eens een lijstje van de 3 systemen waarvan je denkt: hier had ik verwacht meer uit te kunnen halen. Check daarna mijn nieuwste mail in je mailbox. 

Adne Faber Versluis Geldexpert
Chat openen
1
Hi 🙋🏻‍♀️ kan ik je helpen?
Hi 🙋🏻‍♀️! Wat leuk dat je hier bent. Heb je een vraag? Stuur me hier dan een WhatsAppje, dan spreken we elkaar snel. Geniet van je dag en hartelijke groet, Adine