Hoe kun je geld maken?
Adine helpt je met jouw money mindset

Adine Faber-Versluis, Money Mindset Mentor, Human Design Guide & Financieel Expert

Hoe kun je geld maken. Mijn eerste (lichtelijk sarcastische) antwoord op die vraag heeft wat te maken met een drukpers. Maar dan realiseer ik me dat zo’n antwoord natuurlijk niemand helpt. Dus besluit ik maar serieus antwoord te geven op de vraag. En dat antwoord is eigenlijk verrassend simpel.

Gdmg

Ik moet je eerlijk zeggen: toen ik dit bericht binnenkreeg, stond ik niet direct op om te beantwoorden. Eigenlijk was ik helemaal niet van plan om te antwoorden. Ik bedoel; ik kort ook wel eens iets af, maar dit was bijna een puzzel op zich:

img-2

Maar: dat was voor ik mijn Trello-inbox eindelijk opruimde en een van de tips die ik voor mezelf had opgeslagen weer zag. Over TAYA onderzoeken; They Ask You Answer. Oftewel: vragen beantwoorden die vaker voorkomen.

En eerlijk is eerlijk: deze vraag krijg ik vaker. Meestal in iets minder cryptische bewoordingen, maar die komen toch wel op hetzelfde neer.

Hoe kun je geld maken?

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel simpel: je kunt geld maken door iets te vinden dat jij kunt bieden en waar een ander geld voor wil betalen. En hoe je dat doet, bepaalt vervolgens hoe leuk of makkelijk het is om dat geld te maken. Want een klein Google-rondje liet me zien dat dat ook heel belangrijk is bij ‘geld maken’ – dat het snel gaat.

Maar dat het antwoord op een vraag simpel is, betekent niet dat het automatisch makkelijk is. Dat is waarom veel mensen blijven hangen bij ideeën en ze nooit tot uitvoering brengen. Want om dit te kunnen doen, zijn er een aantal dingen nodig:

  1. Je moet kunnen geloven dat jij iets te bieden hebt dat een ander wil
  2. Je moet ervoor zorgen dat wat jij te bieden hebt voor jou ook duurzaam aan te bieden is
  3. Je moet een strategie hebben om dat vervolgens aan de man of vrouw te brengen

Kortom; je moet je mindset, je persoonlijke energie en je strategie op een lijn met elkaar brengen. En dat is nog niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig kan de Ontwikkel JOUW Money Flow-methode je daarbij helpen. Je ontdekt er meer over op MoneyFlow.nl of door direct een gesprek met me in te plannen.

Wil je meteen bericht ontvangen als er weer nieuwe artikelen verschijnen? Meld je dan aan.

Chat openen
1
Hi 🙋🏻‍♀️ kan ik je helpen?
Hi 🙋🏻‍♀️! Wat leuk dat je hier bent. Heb je een vraag? Stuur me hier dan een WhatsAppje, dan spreken we elkaar snel. Geniet van je dag en hartelijke groet, Adine