INSPIRATIE

Ik heb de Vrouw in de Media Award 2022 Friesland gewonnen!

Adine helpt je met jouw money mindset

Adine Faber-Versluis, Money Mindset Mentor | Human Design Guide | Financieel Expert

Tuut tuut tuut. De wekker gaat, het is 5 over 5 ‘s morgens. Tijd om te gaan sporten. Normaal gesproken check ik mijn mail meestal wel even, maar nu niet. Om de dag goed in mijn eigen energie te beginnen. Na de fiets en crosstrainer kom ik op zo’n armapparaat te zitten. Daar moet ik na elke set van 15 even wachten. Dan maar even mail kijken. Ik zie een bericht van Janneke van VIDM, de organisatie die de Vrouw in de Media Award-verkiezing organiseert, waarvoor ik in Friesland genomineerd ben: “Nog even geheim tot 17 jan”

Ik heb maar een paar seconden nodig om van dat apparaat af te stuiteren, de mail te openen en te lezen: “Je bent winnares van de Vrouw in de Media Award 2022 Friesland!!!!

Wow!!!

Je hebt het misschien wel gezien; ik heb de afgelopen twee weken flink campagne gevoerd. Via mijn social media, de podcast, deze site, LekkerLevenMetMinder.nl en vrijwel elk ander kanaal dat ik tot mijn beschikking had. Elke dag heb ik iets gedaan, van het sturen van een mailing tot het persoonlijk benaderen van mensen.

En nu dus dit resultaat.

Uit het juryrapport

De stemmers zorgden voor een top 3, de jury koos uiteindelijk voor de winnares. Waarom ze mij kozen? Omdat ik op eigen kracht een flinke schare mensen heb bereikt en omdat ik in 2022 regelmatig aan het woord kwam in landelijke media.

En: dankzij de vaak uitgebreide en inhoudelijke motivatie waarmee de stemmers op Adine hun keuze verantwoordden. Het heeft velen krachtiger, rijker en vrijer gemaakt.

Hoe gaaf is dat? Kijk, ik ben natuurlijk megatrots op het winnen van deze prijs en ik ben dankbaar voor de extra aandacht die dat meebrengt voor mijn missie. Maar dรกt is waar ik het voor doe.

Dat het je krachtiger, rijker en vrijer maakt. En als dat op zo’n manier terugkomt, dan voel ik dat echt tot in mijn tenen.

Dus als jij op me gestemd hebt, mijn berichten misschien wel gedeeld hebt of gewoon simpelweg me volgt en ik op die manier kan bijdragen aan jouw krachtiger, rijker en vrijer worden: dankjewel dat jij er bent.

Ik maakte hierover trouwens ook podcastaflevering #280.

Wil je ook voor me stemmen in de landelijke verkiezing? Dat kan tot en met 31 januari hier.

Bewaar deze post op Pinterest, om ‘m later gemakkelijk terug te kunnen vinden:

Wil je meteen bericht ontvangen als er weer nieuwe artikelen verschijnen? Meld je dan aan.

De 5 Gouden Regels voor Succes

Ben jij nog niet zo succesvol als je voelt dat je kunt zijn? Grote kans dat je deze 5 Gouden Regels voor Succes nog niet toepast.

Mijn belangrijkste inzicht uit Integer Leven

Het leek me leuk om met enige regelmaat te delen wat voor mij de allergrootste inzichten zijn uit boeken die ik lees. Dit keer: Integer Leven van Martha Beck.

Ga je voor omzet of impact?

De laatste jaren neem ik in december altijd de tijd voor reflectie. En op basis daarvan maakte ik een keuze tussen omzet en impact.

Als vrouwen meer geld hebben, wordt de wereld mooier

Als ik mijn missie deel, 1 miljoen vrouwen helpen financieel vrij worden, dan krijg ik daarop wel eens commentaar. "Waarom moeten vrouwen meer geld hebben?" (van mannen) of "Ik hoef helemaal niet meer geld!" (van vrouwen). Helemaal prima natuurlijk, iedereen mag een...

Zit jij in een schaarstemindset?

Dit onderwerp heb ik ook behandeld in podcastaflevering #65: Zit jij in een schaarstemindset? Als je 't fijner vindt om 'm (ook nog) te beluisteren, dan kan dat hier. Ik vertel overigens vaak wel meer dan dat ik schrijf ๐Ÿ˜‰ Schaarstemindset Misschien heb je er wel...

De kracht van het zetten van de juiste intentie

Wil je je kans op resultaat aanzienlijk vergroten? Zorg dan dat je de juiste intentie zet.

Kijk anders naar jezelf en verander je leven

Niets is iets. Het is alleen wat jij ervan maakt. Ofwel: hoe jij ergens naar kijkt, bepaalt je realiteit. En daar kun je slim gebruik van maken.

Waar zit jouw onzichtbare goud?

Als je weet wat jouw geldtype is, dan wordt een rijk leven creรซren ineens een eitje!

100 Inspirerende Money Mindset-quotes

100 inspirerende money mindset quotes die je kunt gebruiken als affirmaties, als inspiratie of ter motivatie

5 Money Mindset-boeken die elke vrouw gelezen moet hebben

Je geldzaken goed op orde hebben, meer dan genoeg geld verdienen, het uitgeven aan de dingen waar jij blij van wordt, er anderen mee helpen… wie wil dat niet?

Chat openen
1
Hi ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ kan ik je helpen?
Hi ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ! Wat leuk dat je hier bent. Heb je een vraag? Stuur me hier dan een WhatsAppje, dan spreken we elkaar snel. Geniet van je dag en hartelijke groet, Adine