INSPIRATIE

Ik heb de Vrouw in de Media Award 2022 Friesland gewonnen!

Adine helpt je met jouw money mindset

Adine Faber-Versluis, Money Mindset Mentor | Human Design Guide | Financieel Expert

Tuut tuut tuut. De wekker gaat, het is 5 over 5 ‘s morgens. Tijd om te gaan sporten. Normaal gesproken check ik mijn mail meestal wel even, maar nu niet. Om de dag goed in mijn eigen energie te beginnen. Na de fiets en crosstrainer kom ik op zo’n armapparaat te zitten. Daar moet ik na elke set van 15 even wachten. Dan maar even mail kijken. Ik zie een bericht van Janneke van VIDM, de organisatie die de Vrouw in de Media Award-verkiezing organiseert, waarvoor ik in Friesland genomineerd ben: “Nog even geheim tot 17 jan”

Ik heb maar een paar seconden nodig om van dat apparaat af te stuiteren, de mail te openen en te lezen: “Je bent winnares van de Vrouw in de Media Award 2022 Friesland!!!!

Wow!!!

Je hebt het misschien wel gezien; ik heb de afgelopen twee weken flink campagne gevoerd. Via mijn social media, de podcast, deze site, LekkerLevenMetMinder.nl en vrijwel elk ander kanaal dat ik tot mijn beschikking had. Elke dag heb ik iets gedaan, van het sturen van een mailing tot het persoonlijk benaderen van mensen.

En nu dus dit resultaat.

Uit het juryrapport

De stemmers zorgden voor een top 3, de jury koos uiteindelijk voor de winnares. Waarom ze mij kozen? Omdat ik op eigen kracht een flinke schare mensen heb bereikt en omdat ik in 2022 regelmatig aan het woord kwam in landelijke media.

En: dankzij de vaak uitgebreide en inhoudelijke motivatie waarmee de stemmers op Adine hun keuze verantwoordden. Het heeft velen krachtiger, rijker en vrijer gemaakt.

Hoe gaaf is dat? Kijk, ik ben natuurlijk megatrots op het winnen van deze prijs en ik ben dankbaar voor de extra aandacht die dat meebrengt voor mijn missie. Maar dรกt is waar ik het voor doe.

Dat het je krachtiger, rijker en vrijer maakt. En als dat op zo’n manier terugkomt, dan voel ik dat echt tot in mijn tenen.

Dus als jij op me gestemd hebt, mijn berichten misschien wel gedeeld hebt of gewoon simpelweg me volgt en ik op die manier kan bijdragen aan jouw krachtiger, rijker en vrijer worden: dankjewel dat jij er bent.

Ik maakte hierover trouwens ook podcastaflevering #280.

Wil je ook voor me stemmen in de landelijke verkiezing? Dat kan tot en met 31 januari hier.

Bewaar deze post op Pinterest, om ‘m later gemakkelijk terug te kunnen vinden:

Wil je meteen bericht ontvangen als er weer nieuwe artikelen verschijnen? Meld je dan aan.

Mijn grootste inzicht uit het boek ‘The Slight Edge’.

Ruim 4 op de 10 vrouwen ‘te bang om te beleggen’

Maar liefst 4 op de 10 vrouwen heeft te weinig zelfvertrouwen om te beleggen.

De Schatbewaarder

Zijn jij en geld die match made in heaven, of houden jullie elkaar juist in de houdgreep?

De Free Spirit

Een kijkje in het Innerlijke Geldarchetype de Free Spirit. Vrijheid, blijheid, rebelsheid. En: onrust…

De Visionair

De Visionair is รฉรฉn van de Innerlijke Geldarchetypen die ik vaak zie in de top 3 bij ondernemers. Hier vertel ik je er meer over.

Werk jij vooral aan of in je bedrijf?

Een onderneming starten, betekent niet hetzelfde als een bedrijf opbouwen. Daar komen veel ondernemers vaak gaandeweg achter.

Geld weg

Komt een meevaller bij jou altijd met een nieuwe rekening? Of heb je een leuk inkomen, maar lukt het je op een of andere manier niet om iets aan vermogensopbouw te doen? Here’s why.

Financieel vrij zijn, is dat een gevoel of kun je daar een getal aan koppelen? Wat mij betreft beiden.

Gewonnen.

Vorige week voelde ik het ineens: ondanks dat de verkiezing nog loopt, heb ik al gewonnen. Hoe dat zit, deel ik hier.

De 5 Gouden Regels voor Succes

Ben jij nog niet zo succesvol als je voelt dat je kunt zijn? Grote kans dat je deze 5 Gouden Regels voor Succes nog niet toepast.

Chat openen
1
Hi ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ kan ik je helpen?
Hi ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ! Wat leuk dat je hier bent. Heb je een vraag? Stuur me hier dan een WhatsAppje, dan spreken we elkaar snel. Geniet van je dag en hartelijke groet, Adine