De Levensgenieter
Adine helpt je met jouw money mindset

Adine Faber-Versluis, Money Mindset Mentor, Human Design Guide & Financieel Expert

“Until you make the unconscious conscious, it will rule your life and you will call it fate.” Carl Gustav Jung zei het decennia geleden al. Als je niet weet wat er in je onderbewustzijn speelt, en wat jou op die laag blokkeert, zul je gemakkelijk kunnen denken dat ‘dit gewoon is wat het is’. Dat je misschien ‘niet gemaakt bent voor meer’. Maar weet je: dat is je reinste onzin.

We hebben hier namelijk allemaal iets te doen, iets neer te zetten, iets toe te voegen aan het geheel. We hebben hier allemaal een bestemming te vervullen. De één doet dat van nature, de ander zoekt naar die bestemming en weer een ander blijft altijd stilstaan. Zich onbewust van dat er écht meer mogelijk is. Zodra je weet wat je hier te doen hebt, wordt het makkelijker om de juiste keuzes te maken. De juiste keuzes voor jou. Want wat voor de één perfect kan zijn, kan voor de ander rampzalig zijn. Ontdekken waarvoor jij hier bent, wie jij in je volledige potentie bent, dat is de basis van Ontwikkel JOUW Money Flow. En één van de tools die ik je daarvoor leer is het gebruik van je Innerlijke Geldtypen. Hier bespreken we één van die typen, de Schatbewaarder. 

De Levensgenieter

Veel mensen noemen zichzelf een Levensgenieter, maar weinig zijn het echt op deze manier. De Levensgenieter houdt van geld. Of beter gezegd: de Levensgenieter houdt van wat je met geld kunt doen. De deuren die het opent, maar meer nog: het gemak dat het brengt. Over het algemeen heeft de Levensgenieter geen moeite met geld aan zichzelf uitgeven. After all: I deserve it!

Levensgenieter gebruiken geld heel graag, vooral om dingen te kopen waar ze blij van worden, waar ze zin in hebben of waarvan ze denken dat het ze gaat brengen wat ze tot dan toe hebben gezocht.

Echt met geld bezig zijn? Dat doen ze liever niet. Het is er vooral om van te genieten. Niet om te kijken of het wel kan, of erger nog: dat het misschien wel niet kan. Sparen voor later? Dat is niet echt nodig. Het leven is er om NU van te genieten. Bovendien; misschien vertel jij jezelf wel dat je helemaal niet goed bent met geld. Waarom zou je daarin veranderen?

Nou ja, ik kan wel wat bedenken. Wat als jij financiële zekerheid creëert zodat je optimaal van het leven kunt genieten?

De bril waardoor jij naar de wereld kijkt

Als jij hoog scoort op de Levensgenieter, wees je dan bewust van hoe jij naar de wereld kijkt. Welke bril jij gebruikt. Is dat die van de Levensgenieter in al haar glorie, of is dat juist vanuit de schaduwkant van de Levensgenieter?

En wanneer je die schaduwkant herkent, wat doe je daar dan vervolgens mee? Schuif je het aan de kant, omdat je er nu geen tijd/geld/energie voor hebt, of herken je juist dat dát die schaduwstem op z’n luidst is?

Als het gaat om Geldarchetypen, om jouw visie op geld, om jouw relatie met geld, is er niets goed of fout. Het draait allemaal om wat je ermee doet.

Veel Levensgenieters die vooral in hun schaduwkant uithangen, steken hun kop in het zand als het gaat om geld. Misschien herken je het wel. Dat je liever geld uitgeeft om een goed gevoel te krijgen, dan dat je aan de slag gaat met wat er écht voor zorgt dat je je af en toe zo ongeliefd of ondergewaardeerd voelt. Besef je wel dat goed voor je geld zorgen óók een manier is van voor jezelf zorgen en dat het zoveel fijner is om van het leven te genieten als je weet dat geld nooit een issue meer hoeft te zijn.

En die Levensgenieter die besluit de erkenning en waardering in zichzelf te vinden en bij mij aanklopt voor hulp en inzichten? Die ontdekt dat juist het creëren van een zekere financiële toekomst ervoor zorgt dat je écht van het leven kunt genieten.

 

Die hulp…

Hoe krijg jij nu die gezonde relatie met geld? Hoe zorg jij ervoor dat je Innerlijke Levensgenieter de touwtjes zelf in handen neemt en het geld écht laat stromen? Zodat je kunt genieten van het heerlijke samenspel tussen geld én dit type? Dat is precies waar mijn Ontwikkel JOUW Money Flow-methode voor ontwikkeld is. Voor het helder krijgen van wat ervoor zorgt dat jij blokkeert én van het creëren van stroming, zodat je wél krijgt wat je wilt en verdient.

Kijk hiervoor op MoneyFlow.nl.

Wil je meteen bericht ontvangen als er weer nieuwe artikelen verschijnen? Meld je dan aan.

Chat openen
1
Hi 🙋🏻‍♀️ kan ik je helpen?
Hi 🙋🏻‍♀️! Wat leuk dat je hier bent. Heb je een vraag? Stuur me hier dan een WhatsAppje, dan spreken we elkaar snel. Geniet van je dag en hartelijke groet, Adine