Help jij me?

Ik heb de Vrouw in de Media Award 2022 Friesland gewonnen en mag nu door naar de landelijke verkiezingen. Daarvoor heb ik jouw hulp hard nodig!

Ik zet me al jaren in voor het vergroten van financieel bewustzijn onder met name vrouwen. Ontzettend belangrijk, want ook in ons rijke, ontwikkelde land zijn vier op de tien vrouwen nog steeds economisch niet-zelfstandig. Amper de helft verdient meer dan het minimumloon. Die financiële kwetsbaarheid heeft gevolgen. Bij een scheiding of overlijden van een partner, maar ook bijvoorbeeld in de huidige economische situatie, waarin prijzen harder stijgen dan lonen en vooral sectoren waarin vrouwen werken hard geraakt worden.

Om dit financiële bewustzijn te vergroten, is media-aandacht voor dit onderwerp ook enorm belangrijk. En daarin vraag ik vandaag om je hulp.

Vrouwen zijn nog steeds ondervertegenwoordigd op de radio, televisie, in krachten en in digitaal nieuws. In 2015 was het percentage vrouwen dat als expert in de media verscheen slechts 12 procent. Tot 2019 steeg dat percentage steeds een beetje, maar inmiddels blijft het al een paar jaar hangen rond de 25-27 procent.

Daarom zet Mediaplatform VIDM zich in voor het vergroten van de zichtbaarheid van vrouwelijke experts in de media. Met de awards willen ze vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar te zijn in de media, en redacties om hen vaker een podium te geven. 

Mijn missie bleek waardevol genoeg voor een AWARD voor de Vrouw In De Media Award Friesland. Maar om écht verschil te kunnen maken, wil ik mijn missie natuurlijk ook ver buiten de provinciegrenzen van Friesland doortrekken. Daarvoor is actie nodig, en jouw stem.

Kost je niets, behalve twintig seconden van je tijd.

 

 

 

Zo breng je je stem uit

 

Je kunt je stem uitbrengen via deze link. Scroll naar de vierde plek op deze lijst en klik op mijn naam, Adine Faber-Versluis.

Vul daarna je mailadres in en stuur je stem in. Motivatie mag, maar is niet verplicht. Zo hoeft stemmen je niet meer dan 20 seconden te kosten.

Oh, en stemmen is uiteraard niet voorbehouden aan inwoners van Friesland; je kunt vanuit heel Nederland én daarbuiten op me stemmen.

Als je die moeite neemt: DANKJEWEL!

 

Adine Faber-Versluis Financieel Expert Money Mindset
Chat openen
1
Hi 🙋🏻‍♀️ kan ik je helpen?
Hi 🙋🏻‍♀️! Wat leuk dat je hier bent. Heb je een vraag? Stuur me hier dan een WhatsAppje, dan spreken we elkaar snel. Geniet van je dag en hartelijke groet, Adine