De Visionair
Adine helpt je met jouw money mindset

Adine Faber-Versluis, Money Mindset Mentor, Human Design Guide & Financieel Expert

“Until you make the unconscious conscious, it will rule your life and you will call it fate.” Carl Gustav Jung zei het decennia geleden al. Als je niet weet wat er in je onderbewustzijn speelt, en wat jou op die laag blokkeert, zul je gemakkelijk kunnen denken dat ‘dit gewoon is wat het is’. Dat je misschien ‘niet gemaakt bent voor meer’. Maar weet je: dat is je reinste onzin.

We hebben hier namelijk allemaal iets te doen, iets neer te zetten, iets toe te voegen aan het geheel. We hebben hier allemaal een bestemming te vervullen. De één doet dat van nature, de ander zoekt naar die bestemming en weer een ander blijft altijd stilstaan. Zich onbewust van dat er écht meer mogelijk is. Zodra je weet wat je hier te doen hebt, wordt het makkelijker om de juiste keuzes te maken. De juiste keuzes voor jou. Want wat voor de één perfect kan zijn, kan voor de ander rampzalig zijn. Ontdekken waarvoor jij hier bent, wie jij in je volledige potentie bent, dat is de basis van Ontwikkel JOUW Money Flow. En één van de tools die ik je daarvoor leer is het gebruik van je Innerlijke Geldtypen. Hier bespreken we één van die typen, de Visionair. 

De Visionair

Ik zie ‘m bij ondernemers vaak, die Visionair. Soms in volle glorie: iets neerzettend waar iedereen van profiteert. Een leider met visie. Iemand die zó inspirerend is, dat je er maar wat graag bij wilt zijn. Het maakt niet uit hoe, als je maar in de buurt van diegene kunt zijn. Het lef, de ijzeren discipline en het oog voor de ander zijn inspirerend.

Vaak zie ik ‘m ook anders. In de vorm van een workaholic, een bijna opgebrande Visionair, iemand voor wie het nooit genoeg is. Die niet kan genieten van wat ze al neer heeft gezet. Iemand die daarom steeds de lat weer wat hoger legt. De stip op de horizon weer een beetje verder. Die het gevoel heeft dat het zo weer door haar vingers kan glippen. Geen ijzersterk zelfvertrouwen, maar een sterk staaltje imposter syndrome.

De bril waardoor jij naar de wereld kijkt

Als jij hoog scoort op de Visionair, wees je dan bewust van hoe jij naar de wereld kijkt. Welke bril jij gebruikt. Is dat die van de Visionair in al haar glorie, of is dat juist vanuit de schaduwkant van de Visionair?

En wanneer je die schaduwkant herkent, wat doe je daar dan vervolgens mee? Schuif je het aan de kant, omdat je er nu geen tijd/geld/energie voor hebt, of herken je juist dat dát die schaduwstem op z’n luidst is?

Als het gaat om Geldarchetypen, om jouw visie op geld, om jouw relatie met geld, is er niets goed of fout. Het draait allemaal om wat je ermee doet.

Veel Visionairs die vooral in hun schaduwkant uithangen, doen niet zoveel. Nou ja, dat is niet helemaal waar. Ze doen héél veel. Maar niet wat het belangrijkst is. Niet wat het meest nodig is. Niet hetgeen waarmee ze hun fundament versterken. Want daar hebben ze geen tijd voor. Of even geen geld voor. Of even geen energie voor.

En die Visionair die zich daar wél overheen zet en bij mij aanklopt voor hulp? Die blijkt ineens zeeën van tijd, energie en geld te kunnen vinden 😉

 

Die hulp…

Hoe krijg jij nu die gezonde relatie met geld? Hoe zorg jij ervoor dat je Innerlijke Visionair weer krachtig kan optreden. Zonder angst, mét visie en flair. Dat is precies waar mijn Ontwikkel JOUW Money Flow-methode voor ontwikkeld is. Voor het helder krijgen van wat ervoor zorgt dat jij blokkeert én van het creëren van stroming, zodat je wél krijgt wat je wilt en verdient.

Kijk hiervoor op MoneyFlow.nl.

Wil je meteen bericht ontvangen als er weer nieuwe artikelen verschijnen? Meld je dan aan.

Chat openen
1
Hi 🙋🏻‍♀️ kan ik je helpen?
Hi 🙋🏻‍♀️! Wat leuk dat je hier bent. Heb je een vraag? Stuur me hier dan een WhatsAppje, dan spreken we elkaar snel. Geniet van je dag en hartelijke groet, Adine