Blog

img-11

Wie ben ik?

Toen ik ruim 10 jaar geleden vanuit noodzaak in mijn geldzaken dook, leverde me dat in drie jaar tijd een bak kennis, een populair blog, en 70.000 euro aan hypotheekaflossingen op. En een dikke blokkade op geld.

Mijn harde werken, fanatieke besparen en radicale keuzes hadden me ongemerkt – en ongewild! – klem gezet in een schaarstemindset.

Niet fijn, zeker niet als je dominante Innerlijke Geldtype óók nog een Schatbewaarder is 😉

Ik besloot het roer om te gooien en ging van hustle en 80-urige werkweken naar een chillpreneur-modus met 2 kantoordagen, veel meer flow en plezier – zónder er financieel op in te leveren. Ik geniet zó van de vrijheid die me dat geeft en verbaas me nog elke dag over hoe dichtbij die vrijheid eigenlijk is, dat ik anderen daar ook graag mee help.

Concreet: 🔥 ik wil 1 miljoen vrouwen helpen financieel vrij te worden 🔥 en op die manier bijdragen aan een wereld waarin de kracht van vrouwen nog meer gezien én gewaardeerd wordt. Ook financieel.

Chat openen
1
Hi 🙋🏻‍♀️ kan ik je helpen?
Hi 🙋🏻‍♀️! Wat leuk dat je hier bent. Heb je een vraag? Stuur me hier dan een WhatsAppje, dan spreken we elkaar snel. Geniet van je dag en hartelijke groet, Adine